Velkommen til Ra sanglag

Koret munch konserten

Ra Sanglag er med sine nesten 60 medlemmer, Hortens største sangkor. Selv om koret har Åsgårdstrand som sin hjemby kommer medlemmene fra flere steder i Vestfold,

Ra Sanglag har et sammensatt repertoar som spenner fra sanger, musikaler, kirkemusikk til viser,  og er ikke redde for å ta imot musikalske utfordringer. Miljøet i koret er godt og vi har mye moro sammen, enten det er på øvelser eller når vi er ute og reiser.

Vi har eget hus som vi øver i Furuhaug. Huset brukes vi til vår egne øvelser og arrangementer, men leier det også ut når vi ikke bruker det selv. Furuhaug er velegnet til selskaper, kursvirksomhet, øvinger osv…

Hvis du ikke er så heldig at du synger i Ra Sanglag  er du kanskje så priviligert at du er kjæreste, gift eller samboer som synger i koret. Da kan du også bli medlem av mødregruppa. Mødregruppa består av både menn og kvinner (flest menn).

Mødregruppas viktigste oppgave er å bli med på turer, støtte slitne korsangere, klappe høyt  og rope BRAVO! under konserter,  og ellers delta på fester og andre viktige kor-aktiviteter. En del av Mødregruppa er med og jobber for koret.

Bli medlem i mødregruppa du også – skaff deg en ektefelle, samboer eller kjæreste som er med i Ra Sanglag.

Koret holder til på Furuhaug på Ra.
Raveien 266, 3184 Borre
Mail: rasanglag@rasanglag.no

Facebook:
Ra Sanglag i våre ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Ra Sanglag

Ra Sanglag er medlem av Norges korforbund.